top of page

Woodstock-kummien blogisarja alkaa

Updated: Apr 28, 2019

Uskotko että parempi työelämä on mahdollinen? Uskotko että se ei ole kovinkaan kaukana? Moni pohdiskelee miten edistää itseohjautuvuutta ja moni organisaatio kipuilee vapauden ja vastuun tuomien haasteiden kanssa. Jos emme luota enää siihen, että pomo hoitaa, mikä on uusi toimintatapamme? Monilla työpaikoilla hierarkioita puretaan ja mietitään mitä tilalle. Päätöksenteko ja konfliktien käsittely askarruttaa. Henkilöstöhallinto sellaisena kuin olemme sen tottuneet viime vuosina näkemään, pohtii omaa rooliaan ja luo nahkaansa.


Tästä kehityksestä todistavat Woodstock of Teal-tapahtuman kummit omalla toiminnallaan.

Esittelemme nyt alkavassa blogipostausten sarjassa tapahtuman kummeina toimivien yritysten arkea. Kummimme toimivat eri toimialoilla ja näitä organisaatioita yhdistää pyrkimys luoda suomalaisesta työelämästä parempi organisaatio kerrallaan. Yrityksissä tavoitellaan mahdollisimman matalaa hierarkiaa, merkityksellisyyden kokemusta ja hyvinvointia.


Woodstock of Teal tapahtuman kummeiksi ovat lähteneet mukaan digitalot Gofore, Sysart, Metosin, Fraktio ja Futurice, muutosvalmentajat Prominda, Stara Consulting, tilitoimisto EMU, rakennusalan it-ratkaisuja tuottava Suomen Tilaajavastuu sekä viimeisenä mutta vähiten esittelyjä kaipaavana Helsingin Kaupunginkirjasto.


Jos nämä teemat kiinnostavat tule mukaan 21.5. järjestettävään aamiastapaamiseen Goforen tiloissa Kampissa ja itse päätapahtumaan 10.6. koko päiväksi keskustelemaan esimerkiksi työelämän murroksesta, itseohjautuvuudesta ja merkityksellisyydestä. Tapahtuma keräsi viime vuonna reilut sata ihmistä innostavien keskusteluiden äärelle. Olet tervetullut tänä vuonna mukaan, juuri sellaisena kuin olet!PS. Jos haluat mukaan kummiksi tähän hauskaan ja innostuneeseen joukkoon ota yhteyttä info@tealsuomi.fi

141 views0 comments

Comments


bottom of page