top of page
Re-Inventing organizations-kansi_wide.jpg

Reinventing
Organizations

- Kohti tulevaisuuden työyhteisöjä

Vihdoin se on täällä -yhteisöllisesti luotu suomennos maailmankuulusta Frederic Lalouxin teoksesta Reinventing Organizations! Tämä kirja antaa sanat ja käsitteet kaikille Teal-organisaatioihin liittyville ilmiöille. Tämä on kuvitettu kutsu liittyä keskusteluun seuraavan vaiheen organisaatioista!

 

Teal-organisaatioista löytyy kolme läpimurtoa, joiden olemuksen tämä kirja avaa:

 1. Itseohjautuvuus

 2. Kokonaisvaltaisuus

 3. Evolutiivinen tarkoitus

Mikäli sinäkin haluat edetä kohti tulevaisuuden työyhteisöjä, tilaa oma käsikirjasi jo tänään! Tämä on jotain muuta kuin tavanomainen johtamisopas.

Liity keskusteluun:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Reinventing Organizations
- Kohti tulevaisuuden työyhteisöjä

Reinventing Organizations -kirjan inspiroiva viesti on resonoinut lukijoissa ympärimaailman. Keskustelu kerrallaan he ovat luoneet kirjasta kulovalkean tavoin levinneen ilmiön. Kirja on auttanut siirtämään keskustelun siitä, mikä johtamisessa nykyään on rikki, siihen, mikä on mahdollista.

Kirja inspiroi tuhansia organisaatioita, niin yrityksiä, järjestöjä, kouluja kuin sairaaloita, omaksumaan radikaalisti aiempaa voimallisemmat, sielukkaammat ja toimivammat tavat toimia.

Kirja sai laajalti vastakaikua, mutta kaikilla ei ole aikaa omistautua paksun 360-sivuisen johtamiskirjan lukemiseen. Tämä kuvitettu versio kattaa alkuperäisen kirjan pääideat kertoen monet siinä olleet tositarinat eläväisellä ja kiinnostavalla tavalla.  Älä ylläty, jos et malta laskea tätä kirjaa käsistäsi, vaan haluat lukea sen yhdeltä istumalta.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan tulevaisuuden työelämästä!

Tilaa painettuna tai sähköisenä verkkokaupastamme:

Lue lisää

Lukijalle kirjan suomentajilta

Kirjan julkaisu osuu hyvään ajankohtaan. Itseohjautuvuuteen on tartuttu suomalaisessa työelämä- ja johtamiskeskustelussa innokkaasti. Keskustelua ja kehittämistä jarruttaa nähdäksemme se, että aiheen ympäriltä puuttuvat yhteiset ja samalla tavalla ymmärretyt sanat ja käsitteet.

 

Tämä kirja sanoittaa lisäksi aihetta paljon pinnalta näkyviä ilmiöitä syvemmältä ja laajemmin, haastaen hierarkiaan perustuvan ihmiskäsityksen ja johtamisen. Uskomme, että suomalaiset organisaatiot saavat tämän kirjan avulla merkittävää tukea kehittymiselleen. -Jussi Markula

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page