top of page

Lämpimästi tervetuloa Teal Suomi -yhteisöön!

Teal Suomi on itseohjautuvuuteen perustuva, tarkoituslähtöinen organisaatio. Olemme yhdessä tutkimassa Teal-ajattelua ja siitä kumpuavaa organisaatioiden tulevaisuutta "Educate the world!" -hengessä. 

Haluamme edistää Teal-ajattelua ja Tealistä käsin organisoitumista. Uskomme, että tealiä soveltamalla ihmiskunnan hyvä potentiaali tulee entistä paremmin esiin.

Keskustelu 16.jpg
Laloux videopiiri kuva 18-04.jpg

Olemme kaikki täällä yhdessä opettelemassa!

Opettelemme kaikki yhdessä uutta tealimpää organisoitumisen tapaa soveltamalla sitä itse täällä yhteisössämme. Teal-organisaatioista tuskin kellään meistä on aiempaa kokemusta, joten joudumme yhdessä hapuilemaan, kokeilemaan ja oppimaan mitä se voisi milloinkin tarkoittaa. Opetellaan tealiä yhdessä.

Toimimme itseohjautuvuuden periaatteella. Yhteisössämme ei ole johtoa, hallitusta tai muuta organisaatiota, joka johtaisi toimintaa ja osaisi kertoa muille, mitä pitää tehdä. Voit siis oma-aloitteisesti antaa palaa ja lähteä tekemään isoja tai pieniä asioita yksin tai yhdessä muiden kanssa. Uskomme, että jokainen osaa parhaiten itse luoda itselleen sopivan tavan aktivoitua. Toivottavasti yhteisesti sanoittamamme purpose “Educate the world” antaa sinulle lisävirtaa. :)
 

Läpinäkyvyys on yhteisön keskeisiä elementtejä ja siksi pidämme kaiken lähtökohtaisesti avoimena. Alla on listattu joitakin tapoja päästä mukaan, tule mukaan keksimään uusia! :)

Yhteisö kommunikoi pääasiassa Facebook-ryhmässä ja Slackissä, tervetuloa molempiin. Jos Slack ei ole vielä tuttu, nyt on hyvä mahdollisuus tutustua. :) Ryhmään liittyvät dokumentit löytyvät pääasiassa Google Drivestä. Jos haluat muokata jotain tiedostoa, pyydä siihen muokkausoikeus. Koko kansioon saat myös muokkausoikeuden pyytämällä. Oikeuksia voit pyytää esimerkiksi kysymällä Facebook-ryhmässä tai Slackissa. Hyvää perehtymistä ovat myös lyhyet FB-ryhmän tietoja -sivu sekä toimintaperiaatteet.

Yhteisöllä on myös yrityksen ja yhdistyksen välimuotona toimiva avoin osuuskunta, tarkoituksenaan sen avulla kasvattaa toiminnan vaikuttavuutta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Lisää sivulla: https://www.tealsuomi.fi/osuuskunta

Upeaa, että lähdit mukaan! <3

Ryhmä (järkkärit) 01.jpg
bottom of page