top of page

su 04. marrask.

|

yogaROCKS

Teal Suomi Wholeness

Tervetuloa tapahtumaan ilman henkistä narikkaa. Tsekkaudumme sisään juuri sillä mitä meistä löytyy ja mitä haluamme itsestämme tuoda mukaan. Teal Suomi Wholeness - sarja vie meidät tällä kertaa Lahteen Yogarocksin vieraaksi. Huom! Tapahtuma on maksullinen, liput https://holvi.com/shop/Teal

Registration is Closed
See other events
Teal Suomi Wholeness
Teal Suomi Wholeness

Time & Location

04. marrask. 2018 klo 9.00 – 17.00

yogaROCKS, Saksalankatu 26, 15100 Lahti, Finland

Guests

About the event

Tervetuloa tapahtumaan, jossa henkistä narikkaa ei ole. Tsekkaudumme sisään koko sillä mitä meistä löytyy ja mitä tässä tapahtumassa haluamme ja pystymme antamaan itsestämme. Teal Suomi Wholeness - sarja vie meidät tällä kertaa Lahteen Yogarocksin vieraaksi. Luvassa on yhdessäoloa, yhteistä ihmettelyä, joogaa, pientä akrobatiaa, kiipeilyä, ruokaa ja pysähtymistä sekä rajojen tunnustelua itsesi, kanssakulkijoidesi ja Wholeness-teeman kanssa.

Päivän kuluessa mietimme myös miten kokonaisvaltaisuuden avulla viedään organisaatiota Teal-radalle eli kyse ei ole vain omasta kasvusta vaan yhteisen tavoitteen eteen työskentelystä.

Huom! Mitään aiempaa osaamista et tarvitse, sillä tässä päivässä kokemattomuus on nimenomaan valttikortti! Myös kokeneemmille päivä tarjoaa haastetta esimerkiksi oman (ego)tietoisuuden kanssa työskentelyn merkeissä. Pystytkö haastamaan itsesi olemaankin noviisi vaikkapa oman itsesi, taitojesi ja kenties jo vakiintuneidenkin käsitystesi suhteen?

***********************************************************

WHOLENESS - Miten kokonaisvaltaisuuden avulla viedään organisaatiota Teal-radalle?

Yksi Teal-läpimurroista on wholeness eli kokonaisvaltaisuus. Mikä rooli itsetuntemuksella, (itse)myötätunnolla ja rohkeudella on organisaatioiden Teal-kehittämisen vauhdittamisessa?

MIKSI OSALLISTUISIN?

Liian harvoin pysähdymme miettimään oman potentiaalimme merkitystä organisaatioiden kehittämisessä. Uuden tekeminen tutussa työyhteisössä ei ole aina helppoa ja siksi saatamme odottaa, että joku muu ottaa vastuun muutoksesta. Tarvitaan myös hyvää itsetuntoa ja rohkeutta sanoa asioita ääneen, ja sen jälkeen vielä kykyä kestää epäilyksen hyökyaalto. Välillä on vaikea suhtautua myötätuntoisesti muihin, jotka “eivät vaan tajua”. Tämä tapahtuma auttaa sinua tunnistamaan kehittämispotentiaalisi, löytämään oman äänesi muutosagenttina sekä ymmärtämään muiden reaktioita ja suhtautumaan niihin myötätuntoisesti. Tule mukaan etsimään vastauksia yhdessä muiden kanssa!

MITÄ?

Sukellamme aiheeseen konkreettisen tekemisen avulla, samalla omia rajojamme etsien. Opettelemme yhdessä luomaan turvallisen tilan jokaiselle etsiä, löytää ja myös kertoa, missä omat rajat menevät. Kutsumme sinua yhteisiin sessioihin venyttämään omia rajojasi ja kannustamaan muita samaan. Menetelminä käytämme mm. ryhmäkeskusteluja sekä hiljentymistä yhdessä mindfullnesin ja meditaation avulla. Tarjolla on myös vähän haastavampia tekemisen muotoja kuten kiipeilyä, akrobatiaa ja joogaa. Mitään aiempaa osaamista tai kokemusta et tarvitse. Tarkoitus on sukeltaa kaaoksen reunalle yhdessä muiden kanssa ja tehdä jotakin sellaista, mitä et ehkä ole ennen tehnyt. Ja samalla oppia sanomaan “ei” sellaiselle, mikä ei juuri nyt tunnu oikealta.

KENELLE?

Jos olet kiinnostunut tutkimaan wholeness-käsitettä konkreettisen tekemisen kautta ja organisaation kehittämisen välineenä, this is the place to be! Tapahtuma on jokaiselle, joka haluaa haastaa itsensä ja kannustaa muita tekemään samoin. Tässä päivässä kokemattomuus on nimenomaan valttikortti! Myös lajien suvereeneille harrastajille päivä tarjoaa haastetta oman (ego)tietoisuuden kanssa työskentelyn merkeissä. Pystytkö haastamaan itsesi olemaan noviisi oman itsesi, taitojesi ja kenties jo vakiintuneidenkin käsitystesi suhteen?

Share this event

bottom of page