top of page

ma 23. lokak.

|

Visio-talo

Teal ja Yle

Organisaation olemassaolon syvempi tarkoitus, itseohjautuva organisaatiomalli ja henkilön mahdollisuus olla töissä oma itsensä: mitä tämä voisi tarkoittaa isommassa organisaatiossa? Tervetuloa “Teal ja Yle” -työpajaan pohtimaan näitä teemoja yhdessä!

Tapahtumaan ilmoittautuminen on jo päättynyt. Viime hetken tiedustelut: info@tealSuomi.fi
See other events
Teal ja Yle
Teal ja Yle

Time & Location

23. lokak. 2017 klo 9.00 – 12.30

Visio-talo, Televisiokatu 4, 00240 Helsinki, Finland

Guests

About the event

Organisaation olemassaolon syvempi tarkoitus, itseohjautuva organisaatiomalli ja henkilön mahdollisuus olla töissä oma itsensä: mitä tämä voisi tarkoittaa isommassa organisaatiossa?

Tervetuloa “Teal ja Yle” työpajaan maanantaina 23.10. osoitteeseen Televisiokatu 4 (Visio-talo). Tilaisuus on jatkoa tapahtumasarjalle, jonka edellinen tilaisuus oli vastaava työpaja Fortumin kanssa 17.8 (materiaalit). Tapahtumasarjan tarkoituksena on sekä avata laajemmalle yleisölle Teal-mallin periaatteita että kummuttaa yhdessä parhaita käytäntöjä Teal-periaatteiden edistämiseen isoissa organisaatioissa.

Työpaja on maksuton, mutta paikkoja on vain rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian!

Agenda

9.00 - 9.30 Rekisteröityminen ja aamupala

9.30 - 10.15 Alustus Teal-ajattelutapaan sekä case-esimerkki Ylen tavoitteesta olla ketterä toimija ja tukea ketterän kulttuurin kehittymistä

10.15 - 11.15 Ryhmätyö teemalla “Teal isommissa organisaatioissa”

11.15 - 12.15 Fasilitoitu keskustelu ryhmätyön löydöksistä, tavoitteena tunnistaa ja kehittää parhaita käytäntöjä, joilla Teal-mallia pystytään viemään eteenpäin isommissa organisaatiossa.

12.15 - 12.30 Yhteenveto

Mitä on Teal?

Kirjassaan “Reinventing Organizations” Frederic Laloux esitteli näkemyksen tulevaisuuden organisaatiomallista, missä ihmiset toimivat verkostomaisesti yhteisen merkityksellisen tavoitteen eteen. Olennaista on luottamus, ihmisten näkeminen kokonaisina ja itseorganisoituminen. Laloux kutsuu tätä ajattelutapaa ja organisaatiomallia termillä “Teal”.

Lisätiedot info@tealSuomi.fi

Järjestäjänä Teal Suomi -yhteisö, tilaisuutta sponsoroi Yle

Share this event

bottom of page