top of page

ke 10. tammik.

|

Työterveyslaitos

Teal ja toimintalogiikat (Torbert) @Työterveyslaitos

Tässä workshopissa käsitellään miten Teal ja toimintalogiikat yhdistyvät ja auttavat meitä arvioimaan minkälaisten linssien kautta me ja meidän kanssaihmiset katsovat maailmaa sekä kuinka me voimme kehittää omaa transformatiivista (tai jos halutaan, voidaan kutsua sitä Teal) kapasiteettia.

Ei edellytä erillistä rekisteröitymistä. Fb-tapahtumalinkki: http://bit.ly/merkityksellinen-tyo
Katso muita tapahtumia
Teal ja toimintalogiikat (Torbert) @Työterveyslaitos
Teal ja toimintalogiikat (Torbert) @Työterveyslaitos

Time & Location

10. tammik. 2018 klo 14.00 – 18.00

Työterveyslaitos, Topeliuksenkatu 41, 00290 Helsinki

About the event

"Teal onnistuu jos omistajat tukevat kehityksen ja jos "ylin johto" katsoo maailmaa Teal-linssien kautta"

Näin tutkimukset ja Laloux väittävät; mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Kuinka voi tietää jos katsoo maailmaa teal-linssien kautta? Miten voi kehittää omaa ja tiimin tapaa katsoa ja toimia maailmassa?

Tässä workshopissa käsitellään miten Teal ja toimintalogiikat yhdistyvät ja auttavat meitä arvioimaan minkälaisten linssien kautta me ja meidän kanssaihmiset katsovat maailmaa sekä kuinka me voimme kehittää omaa transformatiivista (tai jos halutaan, voidaan kutsua sitä Teal) kapasiteettia.

Bill Torbertin elämäntyö, toimintalogiikat (Action Logics) ja Action Inquiry käsittelee transformatiivista kapasitettia ja oikea-aikaista toimintaa. Action Inquiry on ainoa menetelmä, jonka tilastollisesti on todettu luovan transformaatiota niin yksilön, tiimin, kuin organisaation tasoilla. Bill Torbert osallistuu workshopiin videoyhteyden kautta, n. 45 min workshopin aikana.

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Kutsumme tämän työpajan osallistujat lämpimästi tervetulleeksi päätoimipisteeseemme Töölöön (Topeliuksenkatu 41 B). Tarjolla on kokemuksellinen 4-tuntinen workshop - ajatuksena on oppia kaikilla tasoilla ja tarjoamme halukkaille luettavaa etukäteen.

Workshop pidetään suomeksi ja osittain englanniksi ja fasilitaattorina toimivat Heidi Gutekunst ja Sanna Niemelä. Työterveyslaitokselta puheenvuoron pitää Sara Lindström.

Lämpimästi tervetuloa!

Heidi on Amara Collaboration Oyn perustajia ja auttaa yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita transformaatiossa. Heidi asiakkaina ovat muun muassa kaksi organisaatiota, jotka ovat Teal matkalla. Heidi on myös yksi kuudesta henkilösitä jotka kouluttavat toisia käyttämään ja sertifiointuman GLP (Action Logic) coachiksi. Heidi on vuonna 2017 kirjoittanut kirjan Street Smart Awareness and Inquiry-in-Action, joka kääntää transformaation teoriat käytönnön toimintatapoihin ja on aktiivinen puhuja kansainvälisissä konferensseissa. (tänä syksynä mm. WIN Conferencessa Oslossa ja puhujana ja Teal panelissa yhdessä Jos de Blokin kanssa 3rd Act Conferensissa Dublinissa).

Sanna on sertifioitu Business Coach ja hänen yrityksensä Essenti Oy auttaa ihmisiä yksilö- ja tiimicoachingin kautta saavuttamaan täydemmin oman potentiaalinsa. Hänen sydäntään lähellään ovat myös työhyvinvointi, johtoryhmien sekä organisaatioiden kehittäminen. Sanna on osallistunut Amaran kursseille (Johdatus transformaation johtamiseen sekä Action Inquiry & Global Leadership Profile Workshop) ja on viimeisessä vaiheessa sertifioitumassa Global Leadership Profile Coachiksi. GLP on erinomainen viitekehys ja käytännön työkalu johtajuuden kehittämisen tueksi.

Saralla on vuosikymmenen tutkimuskokemus erityyppisistä työorganisaatioista ja johtamisopeista työssään Työterveyslaitoksella ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän törmäsi Teal:iin pari vuotta sitten tutkiessaan johtamisen periaatteita ja käytäntöjä Työterveyslaitoksen vetämässä Kasvuyritysten ketterä henkilöstöjohtaminen (KetteräHR) –hankkeessa. Sara oli taustavoimana tuottamassa vapaasti ladattavissa olevaa Johtotähti – Työntekijälähtöisen kulttuurin luotsaajan opas –kirjaa, joka julkaistiin hankkeen tulosten perusteella (https://www.ttl.fi/johtotahti/). Tällä hetkellä häntä kiehtoo erityisesti muutoksen ja pysyvyyden suhde työpaikoilla.

Bill Torbert on Amara Collaboration Oy:n perustajia ja toi ensimmäisenä tutkijana aikuiskehityksen johtamiskontekstiin ja on 40-vuotisen uran aikana kirjoittanut useita kirjoja ja palkittu laajasti työpanostuksestaan. Billin artikkeli Seven Transformations of Leadership julkaistiin HBR:n "10 Must Reads on Leadership" vuonna 2012. Billin uusin kirja koskee naisten ja miesten välistä valtadynamiikkaa: Eros/Power: Love in the Spirit of Inquiry 2016.

Bill on käynyt Suomessa muutaman kerran, mm. syyskuussa 2015, Amara AdVenture -konferenssissa jossa hän ja Frederic Laloux olivat keynote puhujina.

http://amara.fi/portfolio-items/interview-with-amara-adventure-key-note-speakers-bill-torbert-and-frederic-laloux/

Share this event

bottom of page